Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

Email: [e-mail védett]

Minden kategória

Milyen méretű páncél megfelelő nekem?

Idő: 2022-11-14 Találatok: 146

A védelmi képesség, az anyag, a lejárat és az ár stb. mindig az elsődleges szempont a vásárlók számára a védőfelszerelés vásárlásakor. Azt azonban kevesen tudják, hogy a testpáncél mérete is olyan fontos tényező, mint a fenti. A nem megfelelő méretű védőeszközök mindig nem fejtik ki a védőhatást. Csakúgy, mint a hétköznapi ruháinkat, a testpáncélokat is különböző méretekben gyártják. Testalkatunknak megfelelően válasszuk ki a megfelelő méretet.

Akkor milyen méretű páncél megfelelő nekem? Most beszéljünk erről a témáról a golyóálló lemezek és ballisztikus mellények példáival.

Milyen méretű fiúpáncél megfelelő nekem-正文1

1. Golyóálló lemez

Köztudott, hogy a golyóálló lemezek főként fontos szerveink, például szív és tüdő védelmére szolgálnak fenyegető környezetben. Tehát le kell fednie a kulcscsont és a haditengerészet közötti területet. Amint látjuk, minden lemeznek viszonylag kis területe van, mert ha lejjebb lóg, akadályozhatja a mozgást, magasabban pedig nem védi megfelelően az összes létfontosságú szervet.

Választhat rá megfelelő golyóálló lemezalapot hosszában és szélességében.

Ami a hosszt illeti, egy megfelelő lemez mindig körülbelül egy vonalban kezdődik a kulcscsontjával, és ragassza le a törzs középvonalát körülbelül XNUMX-XNUMX hüvelykkel a köldöke fölé (az alsó tengerész sérülése általában nem életveszélyes), így nem jelent akadályt a felhasználók számára, miközben védelmet nyújt létfontosságú szerveiknek.

Szélességnél egy megfelelő tányérnak csak a kétoldali mellizmokat kell takarnia a nagy szélességhez, ez is akadályozza a használó karjainak tevékenységét, csökkenti hajlékonyságát, befolyásolva a küzdőkészségek kifejtését.

Manapság a legtöbb páncéllemezt az amerikai hadsereg közepes méretű SAPI lemeze alapján állítják elő, amelynek mérete: szélesség 9.5”x ma 12.5” és szélesség 24.1 x 31.8 cm. Létezik egy kereskedelmi szabvány is, amely jellemzően szélesség 10”x ma 12” × 25.4 x 30.5 cm, de a gyártók között nincs valódi szabványosítás. Tehát a páncéllemezek kiválasztásakor jobb, ha nem csak a kicsi, közepes és nagy méretre koncentrál. Ellenőrizze a termék specifikációit a valódi méretekhez, hogy megtalálja a méretének megfelelő szekrényszámokat.

Golyóálló lemez

2.Ballistic Vest

A sima ruházatunktól eltérően a golyóálló mellény viszonylag nehéz gumi nélkül. Ezért olyan megfelelő mellényt kell választani, amely jól illeszkedik a testéhez, különben sok kellemetlenséget okoz.

Hasonlóképpen, a ballisztikus mellényt is úgy tervezték, hogy védje a létfontosságú szerveinket, de viszonylag puha, csekély mértékben akadályozza cselekvésünket, ami különbözik a ballisztikus lemezektől. A megfelelő mellénynek biztosítania kell, hogy a mellkas ellazuljon, és sima légzés legyen. És hosszában nem ülhet magasabban a köldöknél, de nem lejjebb a köldöknél. De ne legyen túl hosszú, különben akadályozza a cselekedeteinket. Ennek ellenére a golyóálló mellény mérete még mindig korlátozott a piacon. De általában tépőzár található a mellényen, így elég állítható a megfelelő illeszkedés érdekében.

Ballisztikai mellényt viselő rendőrök

A fenti információk alapján elképzelhető, hogy előzetesen ismeri a páncélpáncél méretét. Ha továbbra is kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

A Newtech páncél 11 éve a golyóálló termékek kutatására és fejlesztésére összpontosít, és a katonai kemény páncéllemezek teljes választékát kínálja NIJ IIIA, III és IV védelmi szintekkel. Ha kemény páncéllemezek vásárlását fontolgatja, keresse fel weboldalunkat, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet magának.

Milyen méretű fiúpáncél megfelelő nekem-正文2