Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

Email: [e-mail védett]

Minden kategória

Ha golyóálló felszerelésről van szó

Idő: 2022-11-14 Találatok: 143

Amikor a golyóálló felszerelésről van szó, a legtöbb embernek a golyóálló mellények, kemény páncéllemezek, ballisztikus pajzsok stb. jutnak eszébe, amelyek terjedelmesek és kényelmetlenek viselni, és csak ritkán hordják őket, hacsak nem szükséges. Valójában a golyóálló mellények, a kemény páncéllemezek és a ballisztikus pajzsok mellett golyóálló hátizsákot is választhat a biztonsága érdekében, amely kényelmesebb és kényelmesebb a használata. A golyóálló hátizsák a hátizsák és a golyóálló chip kombinációja, és ahogy a neve is sugallja, ballisztikus lemezként vagy kézi pajzsként is használható, hogy megvédje a kopó hátát a golyók támadásától.

Egyes országokban, különösen az Egyesült Államokban, a fegyverhasználat hagyománya és a romló közbiztonság gyakori lövöldözéshez vezetett. Ennek eredményeként egyre több szülő, akik aggódnak gyermekeik biztonságáért az elmúlt évben történt lövöldözés miatt, keresnek golyóálló hátizsákokat és golyóálló páncélbetéteket, hogy megvédhessék gyermekeiket ilyen súlyos helyzetekben.

Milyen előnyei vannak a golyóálló hátizsákoknak-正文1

Szükséges-e golyóálló hátizsák vásárlása és viselése?

A golyóálló hátizsák vásárlásának fő célja a lelki béke megteremtése. Bár egyetlen szülő sem kívánhatja, hogy gyermekének valaha is szüksége legyen egy ilyen termék használatára, és gyermekei nem feltétlenül találkoznak lövöldözéssel, soha nem lesz baj, ha megelőzzük a veszélyt, mielőtt az megtörténne, és soha nem lehet túl óvatos az előzetes felkészülés során. Ezen kívül egyetlen golyóálló termék sem védheti meg határozottan viselője életét és biztonságát, különösen az aktív lövöldözések során, de biztonsági vonalként a golyóálló felszerelés nagymértékben csökkentheti a fegyverek által okozott károkat, javítva a túlélési esélyeket. Ezért szükséges, hogy a szülők minden nap iskolába járó gyermekeiknek golyóálló hátizsákot vásároljanak, különösen azokon a területeken, ahol viszonylag rossz a közrend és gyakoriak a lövöldözések. A tudomány és a technológia fejlődésével a golyóálló hátizsák folyamatosan fejlődött. Több stílust és praktikus kialakítást fejlesztettek ki, hogy megfeleljenek a diákok és üzletemberek igényeinek. Például a Newtech páncél golyóálló hátizsákjait külső USB-töltővel és különböző kapacitással tervezték diákok és üzletemberek számára.

Legális-e golyóálló hátizsák vásárlása és viselése?

A golyóálló hátizsák vásárlása mellett döntõ emberek számára fontos kérdés lehet, hogy a golyóálló hátizsák legális-e. Összességében a golyóálló hátizsákok vásárlása és viselése teljesen legális. Az egyszerű polgárok igényeik és preferenciáik szerint online vagy offline vásárolhatják meg saját golyóálló hátizsákjukat.

Milyen védelmi szinttel rendelkezik a golyóálló hátizsák?

A golyóálló hátizsákok általában NIJ minősítéssel rendelkeznek, IIIIA védelmi szinttel, és 9 mm-es, 44-es és más erősebb golyókat képesek megállítani 15 m-nél nagyobb távolságban. Néhány ember számára ez a védelmi szint nem felel meg a követelményeinknek. De tekintettel arra az esetre, hogy a forgatási jelenet gyakran bonyolultabb, és sok lövöldözési sérülést nem ilyen közeli távolságból származó közvetlen tűz okoz, a NIJ IIIA a legtöbb esetben elegendő számunkra.

Hogyan válasszunk minőségi hátizsákot?

Mivel az emberek hátizsákot vásárolnak, hogy megvédjék magukat a fegyverek támadásától, a golyóálló hátizsákok minősége komoly gondot okoz számukra. Egy jó golyóálló hátizsák hatékonyan képes ellenállni vagy enyhíteni a golyók okozta sebzést, míg egy gyengébb minőségű hátizsák ezt mindig nem teszi meg. Ezért szükséges, hogy golyóálló hátizsákokat vásároljunk hiteles gyártóktól. Számos tekintélyes védőfelszerelés-gyártó létezik, mint például az amerikai Bullet Blocker és Guard Dog, valamint a kínai Newtech (Wuxi), amelyek mindegyike kiváló K+F csapatokkal és bőséges gyártási tapasztalattal rendelkezik. Termékeik mindegyike NIJ minősítéssel rendelkezik, amelyeket bátran vásárolhat és használhat.

Milyen előnyei vannak a golyóálló hátizsákoknak-正文2

A Newtech páncél 11 éve a golyóálló termékek kutatására és fejlesztésére összpontosít, és a katonai kemény páncéllemezek teljes választékát kínálja NIJ IIIA, III és IV védelmi szintekkel. Ha kemény páncéllemezek vásárlását fontolgatja, keresse fel weboldalunkat, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet magának.