Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

Email: [e-mail védett]

Minden kategória

Mi a különbség az ICW kemény páncéllemez és az STA kemény páncéllemez között?

Idő: 2022-11-14 Találatok: 141

Sokan hallottak már az ICW kemény páncéllemezről és az STA kemény páncéllemezről számos védőtermék reklámjaiból. De közülük kevesen tudják, mi az az ICW vagy STA kemény páncéllemez. Tehát hadd adjak egy magyarázatot erre a kétféle lemezre.

Az ICW az „injunction with” rövidítése, ami azt jelzi, hogy ICW lemezt kell használni a golyóálló mellényhez. A kívánt védelmi hatást az önmagában használt ICW lemezzel nem lehet elérni, és IIIA ballisztikus mellényekkel kell működnie, hogy a legjobb védőképességét teljesítse. Néhány töredék behatolhat a lemezbe, de a ballisztikus mellény könnyen megállíthatja őket. Amint látjuk, sok ballisztikus mellényt úgy terveztek, hogy elöl egy nagy zseb található az ICW lemez szállítására.

Mi a különbség az ICW kemény páncéllemez és az STA kemény páncéllemez között - 正文?

ICW kemény páncéllemez

Az STA a „stand-alone” rövidítése, amely azt jelzi, hogy az STA lemez önmagában is használható. Az STA-lemezeket általában olyan taktikai műveletekhez tartják fenn, ahol a ballisztikus mellény viselése túl nehézkesnek tűnik. Golyóálló mellény nélkül az STA lemezeknek erős védőképességgel kell rendelkezniük a golyók megállításához. Ennek eredményeként az STA lemezek mindig nehezebbek és vastagabbak, mint az ICW lemezek.

A golyóálló termékipar rohamos fejlődésével a termékkategóriák és kivitelek egyre változatosabbak. A megfelelő tányérokat az aktuális helyzetek és igények alapján választhatja ki.

Fent található az ICW lemez és az STA lemez pontosítása. Ha továbbra is kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Ha kemény páncéllemezek vásárlását fontolgatja, keresse fel a Newtech weboldalát, hogy megtalálja magának a legjobbat.